naxostv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΥΚΛΑΔΕΣΝΑΞΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου στις 10-11-12 Νοεμβρίου 2023

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου στις 10-11-12 Νοεμβρίου 2023.
Στόχος της δράσης είναι η εξοικείωση των γυναικών και των παιδιών με βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση, η γνώση απλών και πρακτικών τεχνικών, καθώς και η αξιοποίηση καθημερινών αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης διότι η γνώση πρόληψης με κατάλληλες συμβουλές σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ένα σημείο εκκίνησης και αφύπνισης για την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία.
Στατιστικά οι γυναίκες γίνονται αντικείμενο επιθέσεων και δυστυχώς στην σύγχρονη κοινωνία υπάρχει έξαρση, όπως επίσης την σύγχρονη εποχή μαστίζει η παιδική και εφηβική παρενόχληση (bulling). Όλα τα προαναφερόμενα, έχουν πολλές συνέπειες στην πνευματική ευεξία αλλά και στην αυτοεκτίμησή του κάθε ατόμου, που επεκτείνονται και σε άλλους τομείς της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ετήσια συνάντηση των μελών του Δ.Σ. και των στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά

Πρόσκληση εκδήλωσης με θέμα “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Η Κασιμάτη στηρίζει Κασσελάκη και απαντάει στη Γεροβασίλη